utopia

digital world - analog minds
warning: Creating default object from empty value in /home/acc3074/public_html/halfnote.hu/www/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

hardver

A japán Nagy FAL

Show melegében

A nagy Audio Note szobában álldogálva elköhintettem egy olyat, hogy jó ez az erősítő, megér egy misét. Gyorsan hozzá is tettem, a műszaki speckót, egyéb halandzsát kérném digitális formában, mert ahhoz én nem igazán érteni. Persze azt is megpendítettem, hogy lusta vagyok, így Isten tudja mikor. Most érzem, ha megvárom a műszaki részt, sose lesz kész, így hagyatkozom a nagy műgonddal elkészített kis Audio Note tájékoztatóra eme téren, max később pótoljuk ami kimaradt.

Ja, üzenem analognak, ellopta a kafa képet, amit ide szántam, de egye fene, beelőzött :)

 

Nekrológ - Moth UK elektronikák

ZászlóshajóAkik rendszeresen nézegetik a British Audio webshopját, esetleg észrevették, hogy egy ideje eltűntek a palettáról a Moth elektronikák.

Van új a Quad alatt - az Elite széria

Quad Elite A Quad, mint az egyik legnagyobb múltú highend gyártó, ismét úttörő lépést tesz az angolszász audio világban.

Funk Vector és Origin Live Silver házasság

Sebaj Tóbiás és a barázdabillegedőA Funk Vector futóműről és az Origin Live Silver karról szóló rövid történeti és technikai áttekintés után lássuk végre, hol a kombó helyiértéke.

Rega-klasszikus újrajátszva - az Origin Live Silver hangkar

Az előző részben megismerkedhetünk a Funk Vector gyaluval. Azóta felkerült rá a hangkar is. Mielőtt felidézném az installáció folyamatát és elemezném a végeredményt, eme cikket e hangkarremeknek szentelném.

Az avantgárd lemezpörgető - Lemezjászó Odüsszeia II

Először 2005-ben találkoztam vele. Amőbaszerű formája meglehetősen szokatlan, a legtöbben - ahogy én is - idegenkedve fogadtuk. Aztán mikor megmutatta, mit is tud valójában, kezdtem elfogadni különcségét. A Funk Firm Vector lemezjátszójáról lesz szó.

(2010) Nulla óra nulla perc - Avantgard Acoustic Solo

Péntek esti hifizés

 

kommentek: sztereó/monó Beatles

Utópia 2008 in Hungary

Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire eltalálom a hangulatot, pedig úgy érzem ezt most sikerült. Itt van ez a szösszenet:http://index.hu/tech/mobil/mgyrtm080822/ , ami kísértetiesen hasonlít arra a kissé feltúrbózott pszeudó valóságra, amelyet poénból kreáltam kb két hónappal ezelőtt. Hogy is volt? Asszongya, hogy: [i]" A kiszivárgó információk felcsigázzák a kereskedők és a közönség érdeklődését. A termék piacradobásának dátumát egymást követő két alkalommal halasztják el, a várakozás minden várt reményt felülmúl.