utopia

digital world - analog minds

Tesco gazdaságos edzett üveglap

Minden rosszban van valami jó. Kicsit elázott a vágódeszka,... na jó, majdnem kicsírázott. Szóval kuka lett. Nem, nem ma és nem tegnap, vagy egy hónapja, de ma jutott eszembe. A Tescoban roptam a köröket és mondogattam, buditető, banán, narancsos müzli, ... és igen, ha már ezen a részen vagyok, megnézem mibe fáj egy vágódeszka.

 

Nem sokba, de ez még olcsóbb volt. Alig volt látható, ráadásul a vágódeszkák között nálam eleve halálra van ítélve minden, ami neve ellenére nem fa. De valahogy érztem, fel kell vegyem ezt a fene tudja mit. Jé, ez üveg... kocogtatni kezdtem, hisz ha ez valami konyhai biszbasz, nem lehet mezei üveglap. Kicsit lassabb vagyok már este és nehezen esett le, hogy a t. glass, az vélhetően a tempered glass tesco gazdaságos írásmódja. Mellémértem a 32cm-es vágódeszkát, így saccolva ez 30cm X 40cm. Vastagsága talán 3mm lehet, de fene tudja, lehet 4. Nem vettem, mert próbálja ki más, én tele vagyok üveglapokkal, talán még kölcsönbe is van.

...

Azért ha valaki kipróbálta, toljon egy kommentet a köz javára. Szerintem... de inkább nem, mert mi van, ha nem :)

áldás- békesség és jó éjt mindenkinek. reggel korán kelés... esőtáncot senki ne járjon!!!

ááá, most csatolom be a másik képet és közben nézem, rá is van írva, toughened glass.. elvileg a toughened = tempered. tényleg este van...

Megosztás

TMX alátét

A TMX alátét hangsugárzó és állványa között is működik? A régi Darumákhoz képest előrelépés? Érdekelne egy ilyen összehasonlítás is, ha van rá mód.

hangsugárzó próba

A kérdés jogos. Kürthy Tomi a kis ALR Jordan polcsugárzói alatt próbálta és neki tetszett az eredmény. Az a baj, nálam csak 1szett van és így nehéz lenne megmondani. TMZ-ból van 2, de az meg nem TMX. Egyébként a darumához képest inkább a kicsit más a jó kifejezés. Valahol egészen egy irányba mutatnak, de a Tiglonok precízebb hangúak,de nem rossz értelemben. De mindeképp próbálni kell, mert pl Szuszka haveromnál a CD alatt műr túl precíz lett a TMZ. alapvetően ha valamihez hasonlítanom kellene a TMX hangját, talán egy légpárnás alátétre, de tüskékkel kapcsolódó készülék hangjára emlékeztet. tehát légpárna, tüske, készülék összeállításra hasonlít talán legjobban, de ki van küszöbölve a légpárna enyhén punnyasztó hatása. ehhez képest a TMZ még precízebb. nélam a Phono Cuba alatt a TMZ magában nagyon jó. ha elékeim nem csalnak, a Cd alatt bicajbső, üvegolc, TMZ és készülék szendvics hozta a legjobb hangot, de most egyelőre a CD alatt is csak a TMZ van. majd ha jön a hűvösebb idő, többet játszok velük :) persze a TMZ a régi Darumától nálam jobban szerepelt, ezért is ruháztam be.

A CD-n ki fogom próbálni a Daruma kontra TMX-et, de vélhetően próbálni kell.

ismeróseim alá tették hifiállványnak is és ott is maradt :) Tehát Tiglon és rá a Townshend állvány. nem kételkedtem értékítéletükben. akinek Kondo rendszere van, túl nagyot nem tévedhet :)