utopia

digital world - analog minds

Ismét elment egy audiofil

Nem könnyű erről írni. Távozott köreinkből egy újabb audiofil. Írták róla viccesen hififórumon, hogy több hangfalat hallott, mint a fórumozók együttvéve. És való igaz, számtalan készülék és egyéb hifihez köthető dolog tesztjén vett részt. Rengeteg hifitalálkozón, kiállításon és csak egyszerű zenélésen.

Már egész fiatal korában megmutatkozott érdeklődése és kifejezetten érzékeny fülének köszönhetően nagyon jó referencia volt. A bántó torzításokat azonnal érézkelte és kivonulásával tüntetett ellene. Nagyon sokáig az Audio Note volt a kedvence, de fiatalon megcsapta az Avanatgarde szele is. Első talákozása Miksolcon, Vass Andrási Gyuribánál volt a Soloval. Később a rendszeres Liszt Ferenc téren tett látogatásai kapcsán imserkedett meg a nagyobb tölcsérekkel, illetve elkísért a HighEndShowra. Nagy társasági életet élt, így járt számos hifibarátnál és Bigdewil puliját is elszórakoztatta, míg mi bazseváltunk. Színfoltja volt régebben a Hificitys talákozóknak és mérhetetlenül sok halfnote csúcstalálkozónak. Szerencsére a rendes emberek elnyerik jutalmukat, így 2006. környékén magáénak tudhatott végre egy igaz tölcsért is, aminek tényéről tájékoztatta az Avantagrde csapatát, akik azzal jutalmazták hűségét, hogy a képgalériájuk nyitólapjának fotómontázsán szerepeltették. Az utolsó lemeze a kedvenc White Stripes-ja volt, amit mindig a kertbe való indulása előtt hallgatott meg, mintegy induló gyanánt. Sajnos a kertben a nagy futkározások közepette -vélhetően- szívinfarktust kapott és kedvenc helyére lefeküdve elaludt.

aludj Danika, pihenj! Ez az igazi hájend. Ettől tényleg nincs magasabb. Nerm az oszlop vége, hanem mindené.

Dani (2003.07.25-2011.07.03.)

Megosztás

Szia! Nagyon sajnálom az

Szia! Nagyon sajnálom az ebet. :-( Lévén én is kutya barát és tulajdonos vagyok. Valamint zenebolond is. Így mindent értek. Jó írás. Kinek lehetne jobb vájt füle, mint egy kutyusnak. Mihamarabbi lelki megnyugvást és sok-sok zenehallgatást kívánok! Üdv, Robzie70

...

köszi szépen...

írnék még valami okosat,...de ... szóval köszi :)