utopia

digital world - analog minds

Nyári ajánló

Mivel egyre jobban gyűrűzik be a nyár, és egyre komolyabb lesz a hőség, javasoljuk, hogy mozduljatok ki egy kicsit. A rengeteg szabadtéri program közül pár, amit érdemesnak tartunk ajánlani:

A héttől kezdődően péntekenként rendszeressé válik a New Fusion Of Sounds estje a Keretben (VIII. kerület Somogyi Béla u. 8.), a heti vagy kétheti rendszerességgel, még nem végleges minden, de valószínűbb a kétheti. Amit hallani lehet: többnyire fekete lemezeket pörgetünk, számtalan stílusban, (oldskool és nu skool jazz, hip-hop és némi funk) igazi örömzene, lazulós üldögélős estek egy pohár sör mellett. Vendég majdnem mindig van, illetve lesz, többnyire hasonló stílusban számítsatok zenészekre, olykor dj-kre. Nemsokára felteszek pár fotót a galériába, ott lehet csekkolni a hangulatot.

Szentiván éjhez közeledve a BKV, az állam és a Múzeuok örökbecsű kulturális programja a Múzeumok Éjszakája, amelynek örve alatt számolatlan program közül mi a Millenárison és a Műcsarnokban leszünk, az előbbin inkább a zenei, az utóbbin pedig a Garaczi László Plazma című darabjának előadását élvezzük majd.

Addig pedig álljon itt az aktuális kedvenc londoni fellépéséből egy kis ízelítő: http://www.stonesthrow.com/news/mulatuastatke-heliocentrics/videos.html

A zene elérhető feketelemezen is!

Mindenkinek jó mulatást!

Megosztás