utopia

digital world - analog minds

Van sztori, csak mégsincs

Rég jártam erre. Nem azért, mert nincs mit, csak a nyár. És az is hozzátartozik, ami van, egyelőre nincs, így kuss van... Vártam, de még minidg nincs bólintás, így marad egy egyszerű élmény és egy madzag.

Nemrég Kürthy Tominál voltam és többek között meghallgattuk a Kondo hansgzedőjét is, ami mióta átKSL-eződött, pihen.

Szokták emlegetni a kondo IO-J-ket a nonpluszultrának. Egykoron, mikor hallgattuk kiállításon, nem volt rossz,de különösebb dolgot nem éreztem. Ez most borult. Ottjártam óta nem volt egyszerű zenét hallgatni. olyan dimnezió lett így az a rendszer, amit ha meghallgatsz, fel se tűnik, csak hazafele érik be és mire hazaérsz, be se kapcsolod a motyót 1-2napig, majd 1-2hétig, hónapig. Ami fix, olyan életet tol rád, ami utánozhatatlan. Megdöbbentő.  Talán ennyi.

Amit még találtam, Tamás csinált magának KSL USB kábelt. Már meg nem mondom, mihez kellett, arra emlékszem, megkérdeztem, csinálsz e másnak is. Azt mondta, "miért ne, bár nem nagy élmény". Szóval ha KSL USB kell, keresd Kürthyt!

Ami meg késik, nem múlik... :)

Megosztás

Kondo hangszedő

Teljesen egyetértek a leírtakkal. Tényleg nem nagyon akarod bekapcsolni, de ha mégis megtetted, elszomorodsz. Mi értelme az egésznek?

megoldható

ha nagy a távolság,annyira messze tűnik, nem okoz gondot. de ha hallod,hogy nincs nagyon messze, de mégis, az rosszabb :)