utopia

digital world - analog minds

Kellemes valentini meglepetés

Mókás, mikor bemegyek a Tescoba (ami nekünk a sarki közért) és a csávók ott koslatnak a természetellenes színekben pompázó művirágok között, vagy a szívecskés i love you párnákat méregetik, ill a csokispult mögött keresik, kedvesüket mivel tudják holnap még vaskosabbra hízlalni. Szóval vicc ez az egész bohóckodás, ami körbelengi a Valentint, de csak ma van(bár húsz éve még nem volt).

Vagyis holnap lesz, de én megkaptam előre. Persze ez csak afféle ürügy, mert se karácsonyra, se névnapomra nem lehetett beszerezni. Ahol megjelent filmzenei lemzeken is, utológ leszedték, de  ki a fenének kell a Sikoly 3 filmzenéje, mikor egy dal érdekel róla. Debonaire. Elmeroggyant? Igen. Előszor a Fast and Fourius c filmben láttam és megdöbbentett. Egyből leMansonoztuk és hagytuk a fenébe. Aztán ahányszor néztem ezt a filmet, amikor ideért a történet megkúpoltam az Avantgade-okat. A végén szétbúvárkodtam a netet és a youTubén végigkóstoltam minden Manson dalt, de nem sikerült rátalálni. Aztán valahogy a goggle kinyomzta, hogy a Dope nevezetű zenekarról van szó. Lemezvadászat beindult, de Európában sehol, itthon főleg sehol. Ősöreg metálos lemezboltosok se ismerték. Amerikában volt, de baromi drága lett volna, mire ideér. Közben rákerestünk. Ezek a csendes emberek arról lettek híresek, hogy lemezeikkel kínozták Guantanamon a hadifoglyokat. Most itt dübörög a szobámban a Debonaire. Kellemes, de mindenkép hat. Lemez végén megeleptésnek a valamikor Dead Or Alive Jou Spin Me Round adoptációja borzolja az idegeket. Pedig nem is. Alapvetően egy hülye nap után szinte ellazít :)

Na, jó. Megleptem magamat is egy lemezzel(Drum and folk/Hol folk hol nem...). Ezt se könnyű felhajtani, de sokkal egyszerűbb, csak valahogy nekem nem volt vele szerencsém. Egyszer már megvettem, de vissza kellet vinnem, mert karcos volt és 3500pénzért egy magyar CD ne legyen már karcos(és persze másik nem volt belőle. Ahol kérdeztem, röhögtek, hogy egy volt belőle, két évig ott ette a fene, mire valakire rá tudták sózni). Ezen is van karc... vatera.hu/celofános/új. khmm... Node ez kevesebbe fájt, így üsse kő, nincs kedvem tovább keresni. Kellemes muzsika, kellemes, jóra sikerült keverés. Elég élő. Kóstoljatok bele, hátha bejön. Ha jól emlékszem a ... rockdiszkont(?)- ban még van belőle.

Megosztás