utopia

digital world - analog minds

foxkid leszállt

Eme rövidhírben egytelen dolgot szeretnék közzétenni, miszerint leszállt a halfnote tisztására foxkid barátunk. bár való igaz, a rókák nem repülnek, valamiért ezt mégis így érzem jónak :)

előljáróban csak annyit mesélnék el, hogy vannak a szakemberek, akik tudják, hogy lesz a 220-ból muzsika... (tessék lapozni, itt még nincs vége :) )

hála az égnek, én nem ilyen vagyok, mert elég hamar elhinném magamról, amit sok pákafüsttel átitatott hifibarát, hogy jobban értenek bármihez, mint azok, akik tudásukért adott esetben már milliókat kérhetnek el. de itt van nekünk foxkid barátunk, aki ért mindenhez, ellenben nem akar okosabb lenni senkitől. kellő alázattal közelíti a témát, épp ezért kevésbé visz minket félre az erdő eme még nagyobb sűrűjében.

Soron következő cikksorozata sok-sok beszélgetés után született meg és reményeink szerint ad némi rálátást a téma technikai hátterére, illetve bizonyos esetekben akár arra is sarkallhat valakit, magának keressen olcsó megoldást esetlegesen meglévő rendszeréhez. természetesen nem gondoljuk, hogy a cikkekben szereplő megoldások kiválthatják "gyári megfelelőiket", nem is kívánjuk azokhoz hasonlítgatni, de ha valaki unatkozik és áll otthon egy hajtás nélküli, pl ALR-Jordan, vagy JPW Sonata, sose tudni. Mindezek mellett sikerült  -olvasva már egy-két rész piszkozatát- olyan nyelvezetet használni, ami kellően közérthető(ha én megértettem, mindenki érteni fogja ;-) )

 

akkor hajrá!

Megosztás