utopia

digital world - analog minds

Analog Audio produkció, 47Lab Phono Cube Silver

Nem újdonság a 47Lab készülékek ezüstösítése, de az első mindig rizikós,mert mi van, ha nem jön be? A Shigaraki phonot régen tudjuk,hogy jó ezüstösen, de ez legfeljebb sejteti,hogy máshol is működik az átalakítás, de nem garancia. Jóideje húzzuk ezt a dolgot,de nemrég felhívktt Kürthy Tamás, hogy belevágott.

 

Nincs ezt hova húzni(mellébeszélni), azonnal hívott, hogy "húúú". De azért az örök kétkedés ott lapul, mi van, ha nálam nem működik?! Meditálás, időhúzás, aztán 19-re ráhúztam a lapot. Ha mégse jönne be,visszaalakítjuk, de azért a remény hal merg utóljára, de az ezüstös Shigaraki még bent volt a fülemben ( 3s akkor itt ba.ná meg,aki kitalálta a tabletet. Államdóan 3-ast íraz é helyett,de lusta vagyok géphez ülni) Szóval lap kihúzva, Phono Cube bekötve 3s várjuk a csodát. Némi izgalom, para, aztán felcsendült a Number of the beast. Hívtam Tamást, hogy " húúú". A kicsi, ami hiányzott, előkerült. Semmi érdekes,csak még kondóbb,mint előtte volt. Ha nagyon hifizni kell, alúl felűl több, középen nyugodtabb, finomabb,de mégis gyorsabb. De a legfontosabb, minden jobban kikerekedik, kallódó, befejezetlen hangok a helyükre kerülnek. Tonalitása szerencsére totál megmaradt, csak finomodtak a dolgok és a színek mélyebbek és persze több van belőle.

...

ja. rámsötétedett...Kerültek elő  sorra lemezhek, többnyire olyanok, amitől az audiofilhájendista azonnal padlót fogna, de nekem tetszenek. Pl a kert végéből szóló minimális példányban megjelent CPG koncertről a "hosszúhajú gyerekek,miafaszvan veletek" még mindig itt kavarog a fejemben,de nehéz szabaduilni a Prodigy maxin lévő Smack my bich up-tól is. Ez elég komolyat tolt :D

...

Akinek 47 Lab készüléke van, gondolkozzon el. Vagyis vakon merem mondani, bármin csak segít, ha Tamás megpiszkálja. Szerencsére a tónus, megközelítés marad, csak minden sokkal jobb lesz. A Phono Cube esetén kb megduplázta az értékét, Shigaraki esetén tripláz minimum!!!!! Szerintem DAC esetén is működik. 

kondoPower

Megosztás